Νυφικό


Η ημέρα του γάμου είναι αναμφισβήτητα από τις πιο σημαντικές στην ζωή της κάθε κοπέλας. Το μακιγιάζ αποτελεί ένα από τα πιο κύρια κομμάτια για εκείνη την μέρα, καθώς ολοκληρώνει την ιδιαίτερη εμφάνιση της νύφης. Σε αυτό το σημείο ο ρόλος της Make Up Artist είναι βασικός, διότι η μακιγιέζ μπορεί να εκπληρώσει το όνειρο της νύφης και να κάνει πράξη το όραμα της κάθε κοπέλας για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της την ημέρα του γάμου.

Προσωπικά θεωρώ ότι ο βασικός σκοπός της Make Up Artist είναι να βγάλει την πιο όμορφη εκδοχή της κάθε υποψήφιας νύφης. Αυτό φυσικά γίνεται σε συνεργασία με την νύφη ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο, να της ταιριάζει και το πιο σημαντικό είναι να νιώθει όμορφη και να την εκφράζει. Η ημέρα του δοκιμαστικού μακιγιάζ είναι απαραίτητη, διότι παίζει καθοριστικό ρόλο στην όλη διαδικασία επιλογής του νυφικού μακιγιάζ. Κατά την διάρκεια του δοκιμαστικού η Make Up Artist θα σας δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσετε διαφορετικές εκδοχές και looks ώστε να καταλήξετε σε αυτό που σας ταιριάζει και στο ύφος που θέλετε να έχετε την ημέρα του γάμου σας. Επίσης πολύ σημαντικό είναι η Make Up Artist που θα επιλέξετε να χρησιμοποιεί επαγγελματικά καλλυντικά ώστε το μακιγιάζ σας να έχει την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια.

Ενδεικτικά κάποια από τα προϊόντα που εμπιστεύομαι και χρησιμοποιώ είναι από τις εταιρείες: Mac, Inglot, Kryolan, Max Factor. Από την εμπειρία μου τα προϊόντα που χρησιμοποιώ έχουν διάρκεια σε δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες, δίνουν κάλυψη χωρίς να δείχνουν βαριά την επιδερμίδα και είναι photo friendly.


Ντίνα Ανδρεούλα, Make Up Artist | Νυφικό, Βραδινό & Φυσικό Μακιγιάζ | Ειδικές Προσφορές για Μακιγιάζ Νύφης, Βραδινό Μακιγιάζ & Tips για το Μακιγιάζ σας

TIPS ΝΥΦΙΚΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ


 • Προγραμματίστε την πρόβα του νυφικού μακιγιάζ, τουλάχιστον δύο μήνες πριν τη μέρα του γάμου σας ώστε να βρείτε την ημερομηνία που επιθυμείτε με την μακιγιέζ της επιλογής σας, και προς αποφυγή τυχόν απροόπτων.


 • Βρείτε φωτογραφίες με make-up που σας αρέσουν, και δείξτε τα στη μακιγιέζ σας ώστε να καταλάβει τι σας αρέσει και να κινηθεί ανάλογα κατά την διάρκεια του δοκιμαστικού.


 • Συμμετέχετε ενεργά κατά την διάρκεια του δοκιμαστικού, εκφράζοντας το τι σας αρέσει και τι όχι, αφήνοντας όμως χώρο στην μακιγιέζ σας να σας καθοδηγήσει στο μακιγιάζ που ταιριάζει καλύτερα στην δομή του προσώπου σας.


 • Κατά τη διάρκεια της πρόβας, φορέστε ένα άσπρο μπλουζάκι έτσι ώστε να αποκτήσετε μία γενικότερη ιδέα σχετικά με το πώς φαίνεται το μακιγιάζ σας στο λευκό χρώμα.


 • Το φυσικό φως είναι το καταλληλότερο για να δείτε πώς δείχνει το μακιγιάζ σας στο φακό, ιδιαίτερα αν παντρεύεστε πρωινή ώρα.


 • Αποφύγετε τις υπερβολές και τα εκκεντρικά look. Ότι είναι τώρα στην μόδα δεν θα είναι και μετά από 20 χρόνια. Έχετε υπόψη σας ότι οι γαμήλιες φωτογραφίες θα σας συντροφεύουν για μια ζωή, οπότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα μακιγιάζ διαχρονικό, ώστε να μην το μετανιώσετε αργότερα. Προτιμήστε χρώματα σε γήινους τόνους.


 • Επιλέξτε μεταλλικές σκιές και σκιές pigment διότι δίνουν ξεχωριστή και εντυπωσιακή λάμψη στο βλέμμα σας.


 • Βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσει η μακιγιέζ σας θα είναι επαγγελματικά, ώστε να έχετε την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια στο μακιγιάζ σας.


 • Φροντίστε να έχετε συνεννοηθεί για τον χρόνο που θα σας πάρει το χτένισμα σας και το μακιγιάζ σας ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις. Ιδανικά το μακιγιάζ είναι προτιμότερο να ξεκινάει εφόσον έχει ολοκληρωθεί το χτένισμα. Ο ένας λόγος είναι ότι μπορεί να σας αγχώσει το να δουλεύουν πολλά άτομα ταυτόχρονα στο κεφάλι σας, και ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι η μεγάλη θερμότητα που βγάζει το πιστολάκι και τα ισιωτικά μαλλιών ενδέχεται να σας δημιουργήσουν εφίδρωση με αποτέλεσμα να αλλοιωθεί το make up σας.


 • Μην φοβάστε να επιλέξετε ψεύτικες βλεφαρίδες για την ημέρα του γάμου σας. Αναμφισβήτητα το εφέ που δημιουργούν θα ανεβάσουν το μακιγιάζ σας σε άλλο επίπεδο. Για τις κοπέλες που θέλουν να δείχνουν όσο πιο φυσικές γίνεται, υπάρχει η λύση στα ψεύτικα τουφάκια βλεφαρίδων, τα οποία δίνουν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα και δεν αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα φοράτε.


 • Πολύ σημαντικό είναι να έχετε ενυδατώσει συστηματικά την επιδερμίδα σας αρκετό καιρό πριν την ημέρα του γάμου σας ώστε να δείχνεται πιο λαμπερή και να εφαρμόζει καλύτερα το make up.Το ίδιο ισχύει και για τα χείλη σας. Η σωστή ενυδάτωση των χειλιών με ένα lip balm θα τα κάνει να δείχνουν πιο ζουμερά και υγιή. Καμία υποψήφια νύφη δεν θέλει αφυδατωμένα και ξηρά χείλη.


 • Είναι απαγορευτικό να κάνετε οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση ή βαθύ καθαρισμό προσώπου ένα μήνα πριν τον γάμο σας, διότι οποιοσδήποτε ερεθισμός η κοκκινίλα προκληθεί δεν θα υπάρχει ο χρόνος για ανάπλαση και επούλωση. Φροντίστε ένα μήνα πριν το γάμο σας να αφήσετε την επιδερμίδα σας ήρεμη. Επειδή την ημέρα του γάμου υπάρχει συνήθως έντονο στρες στις νύφες καλό είναι να μην υπάρχουν πολλά άτομα στον χώρο προετοιμασίας της νύφης διότι πολλές φορές άθελα τους αποσπούν την προσοχή και στην νύφη και στον επαγγελματία μακιγιέζ, με αποτέλεσμα να δημιουργείται επιπλέον άγχος στην μέλλουσα νύφη και καθυστέρηση στον χρόνο προετοιμασίας.