Φυσικό


Το φυσικό μακιγιάζ, είναι ένα είδος μακιγιάζ το οποίο προτιμούν πολλές κοπέλες στην καθημερινότητα τους, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει αποτελέσει και τάση στον χώρο της μόδας. Ενώ ακούγεται κάτι πολύ απλό και φαινομενικά εύκολο, θέλει ιδιαίτερη προσοχή για να επιτευχθεί.

Το μυστικό στο φυσικό μακιγιάζ είναι να φαίνεστε φρέσκια και σχεδόν αμακιγιάριστη, ενώ στην πραγματικότητα έχετε εφαρμόσει όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμαι και στα υπόλοιπα είδη μακιγιάζ. Το πιο σημαντικό στο φυσικό μακιγιάζ είναι η βάση που θα χρησιμοποιήσουμε. Ένα συχνό λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες είναι ότι βάζουν λάθος απόχρωση βάσης, συνήθως πιο σκούρα από ότι είναι η επιδερμίδα τους. Για να δείχνει φυσικό το μακιγιάζ πρέπει η βάση μας να είναι στον ίδιο τόνο της επιδερμίδα μας και το foundation που θα επιλέξουμε να είναι ελαφρύ στην σύνθεση του. Μια καλή επιλογή αποτελούν οι bb cream. Για να σετάρουμε το make up μας μπορούμε να εφαρμόσουμε με ένα πινέλο μια διάφανη πούδρα ώστε να μην γυαλίζουμε και να μην βγάλουμε λιπαρότητα. Αποφύγετε τις πούδρες που περιέχουν make up στην σύνθεση τους, γιατί τότε το αποτέλεσμα θα βγει πιο βαρύ. Το ρουζ μας πρέπει να μην είναι έντονο. Οι αποχρώσεις που βοηθούν σε πιο φυσικό αποτέλεσμα είναι οι ροδακινί και οι ανοιχτόχρωμες ροζ.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να έχουμε υπόψη μας πως το ρουζ πάει σε συνάρτηση με τον τόνο της επιδερμίδας μας. Αν η επιδερμίδα μας είναι σκουρόχρωμη τότε καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε ρουζ σε πιο καφέ απόχρωση. Όσο αφορά τα μάτια, οι σκιές σε γήινους τόνους είναι ότι καλύτερο για ένα φυσικό look, σε συνδυασμό με λίγη μαύρη ή καφέ μάσκαρα. Για να τελειοποιήσετε το look σας φωτίστε τα χείλη σας με ένα διάφανο lipgloss ή ένα κρεμώδη κραγιόν σε ροζ ή ροδακινί απόχρωση ώστε να δείχνουν φυσικά και ενυδατωμένα.


Ντίνα Ανδρεούλα, Make Up Artist | Νυφικό, Βραδινό & Φυσικό Μακιγιάζ | Ειδικές Προσφορές για Μακιγιάζ Νύφης, Βραδινό Μακιγιάζ & Tips για το Μακιγιάζ σας
Ντίνα Ανδρεούλα, Make Up Artist | Νυφικό, Βραδινό & Φυσικό Μακιγιάζ | Ειδικές Προσφορές για Μακιγιάζ Νύφης, Βραδινό Μακιγιάζ & Tips για το Μακιγιάζ σας